Sunday, January 6, 2013

Fotosüüdistus?

Peab alustuseks nentima, et Lasnamäe turuplats on palju aastaid olnud hädas sinikael-partide parvega, keda seal talv läbi toidetakse ja kes sel põhjusel ei soovi lennata oma suvisele kodumaale. Heasoovlikud mutikesed viskavad neile saia, pardid söövad ja jätavad sinnsamma oma väljaheited ning poe esine näeb talvel välja nagu suur linnulaat.
Lasnamäe kunagine vanem Klandorff on lubanud tülikatest lindudest maksku mis maksab lahti saada ja kohtumisel lasnamäelastega on ta lubanud isegi oma pea panti panna, et parte turu lähistel 2011. aasta kevadel enam ei ole. Paraku aga suunas partei Klandorffi hoopis tasuvamale ja sellevõrra ka vastutusrikkamale tööle, mistõttu sadakond parti jäi endiselt Lasnamäe turu juurde nokitsema ja lärmitsema.
Sellest linnulaadast eraldub aeg-ajalt iseseisvamaid isendeid, kes siirduvad toiduotsingutele hoovidesse ja kangialustesse. Pildil kujutatud subjekti rinnas tuksub otsisklev pardisüda, sellepärast on ta leidnud tee meie hoovi, et siit-sealt saada mõne külmetanud-repetanud sitika. Kindlasti teab temagi, et kõige maitsvamateks paladeks on partidele aga just kalmusejuured. Proovige! Jõed on lahti ja seltskond peaks minema sinna.

No comments: